دکتر احمدی خبر داد: آغاز فعالیت متخصصین طب سنتی در کلینیک ویژه بیمارستان امام رضا
معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: فعالیت متخصصین طب سنتی در کلینیک ویژه بیمارستان امام رضا ( علیه السلام ) بنا به مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه از امروز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر جلال احمدی در این خصوص گفت: با عنایت به شروع فعالیت متخصصین طب سنتی در کلینیک ویژه بیمارستان امام رضا ( علیه السلام ) و سلامتکده طب سنتی – ایرانی در محل جدید (بیرجند – سجاد شهر – خیابان شاهد – نبش خیابان سرداران شهید – ساختمان ایثار)، اعلام می گردد که همکاران متخصص طب سنتی (دکتر غلامرضا حقیقی –دکتر صادق شکری و دکتر مریم نواب زاده ) درحال حاضر در دوشیفت صبح و عصر در این مراکز فعالیت می نمایند.

وی تصریح کرد: کلیه خدمات مرتبط از قبیل ( ویزیت و مشاوره – ماساژ – بادکش – حجامت – فصد – زالو درمانی و.....) در حال انجام می باشد.

1399/02/17

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/12