دکتر جلال احمدی:افزایش سیر صعودی بیماری کرونا از دو هفته گذشته تاکنون
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه در خصوص نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در استان گفت:با توجه به افزایش تجهیزات و نیروی انسانی، میزان نمونه گیری در استان افزایش یافته اما به دلیل حجم بالای تقاضا و بیمارانی که علامت دار هستند محدودیت هایی در نمونه گیری وجود دارد که بر اساس آن، نمونه گیری ها طبق آخرین دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت انجام می شود.

دکتر احمدی در ادامه افزود: براساس آخرین اصلاحیه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، یازده دسته از افراد مشمول نمونه گیری اند که سه دسته از همه مهمترندکه عبارتنداز: کسانی که یکی از هفت علامت بیماری را دارا و و جزو گروه های در معرض خطر مثل: افراد دارای سن بالای 60 سال ،دارای بیماری زمینه ای و یا خانم های باردار. دسته دوم کسانی که با فرد مبتلای قطعی در تماس نزدیک بوده و جزو گروه های در معرض خطر مثل: افراد دارای سن بالای 60 سال ،دارای بیماری زمینه ای و خانم های باردار باشند و در نهایت دسته سوم افرادی که در بخشهای بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا مشغول فعالیت بوده که طبق معاینه پزشک معالج در صورت نیاز نمونه گیری از آن هاانجام میشود. و مابقی موارد خاص هستند که در مراکز عمومی مثل پادگان، زندان و ... زندگی میکنندهمچنین گفتنی است در حال حاضر خارج از این موارد نمونه گیری انجام نمی شود.

معاون درمان دانشگاه در خصوص تست های آزمایشگاهی گفت: دو نمونه تست وجوددارد تست آنتی ژن(شناسایی ویروس) و دومی تست آنتی بادی که در همه ی آزمایشگاههای سطح شهر در حال انجام است که درصورت مثبت شدن مشخص می کند که بیمار مواجهه با ویروس را داشته و یا احتمالا به این ویروس مبتلا شده .لازم به ذکر است ابتلای به ویروس کرونا به معنی ایمنی دائم و همیشگی نبوده و ممکن است بعد از مدتی آنتی بادی در بدن فرد افت و مجدداً مبتلا به ویروس کرونا شود.

وی در خصوص استفاده از بخش خصوص در خصوص نمونه گیری گفت: با یکی از آزمایشگاههای خصوصی شهرستان بیرجندقرارداد اولیه منعقد گردیده که بلافاصله بعد از آماده سازی فضای فیزیکی، نمونه ها جهت آزمایش، ارسال خواهند شد.

معاون درمان دانشگاه در ادامه افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان بیش از 300 تخت بیمارستانی و حدود 36 تخت ویژه در کل استان برای این امر اختصاص یافت که خوشبختانه از فروردین ماه به بعد با کنترل های انجام شده و با رعایت دستورالعمل ها توسط مردم، تعداد بیماران سیر نزولی خوبی داشت که هیچ وقت این تعداد تخت به طور کامل پر نشد.اما با وجود اینکه در طی 2-3 هفته گذشته شاهد سیر صعودی بیماری بودیم، همان آمادگی های قبلی اعمال و بخشهای بیمارستانی ایزوله شدند و خوشبختانه هنوز هیچ کدام از بیمارستانهای ما کاملا تکمیل نشده و دچار کمبود تخت نیستیم اما اگه مردم دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنند ممکن است با مشکل مواجه شویم.

دکتر احمدی در پایان خاطر نشان کرد: از همه ی هم استانی های عزیز تقاضا دارم به هیچ عنوان در تجمعات شرکت نکنند، در همه حال از ماسک استفاده و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی امیدواریم که انشاءالله شاهد سیر نزولی این بیماری باشیم .

1399/04/07

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24