دکتر احمدی: اعتبار تجهیزات مورد نیاز بخش های کرونا 90 میلیارد ریال است
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه از دریافت تجهیزات پزشکی ارسالی از وزارت بهداشت خبر داد و گفت: با پیگیری های به عمل آمده در طی ایام شیوع بیماری کرونا جهت تجهیز بیمارستان ها و مراکز درمانی به خصوص بخش مراقبت های ویژه، تجهیزاتی با ارزش تقریبی 90 میلیارد ریال به استان اختصاص داده شد.

دکتر احمدی با بیان اینکه تجهیزات مذکور به تدریج در بیمارستان های سطح استان تقسیم خواهد شد گفت: این تجهیزات شامل تخت برقی، ونتیلاتور، الکتروشوک، مانیتورینگ و... است که انشاءالله امیدواریم با راه اندازی بخش جدید مراقبت های ویژه بیماران کرونا در بیمارستان ولیعصر(عج)، مشکلی در ارائه خدمت به این بیماران نداشته باشیم.

1399/04/28

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/12