معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
پیام تقدیر و تشکر معاون درمان دانشگاه از گروه خیرین بیماران PKU
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر احمدی معاون درمان دانشگاه از گروه خیرین در تامین دارو و مواد غذایی بیماران pku استان خراسان جنوبی تقدیر و تشکر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

امام علی (ع): طوبی لمن احسن الی العباد و تزوّد للمعاد

(خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد)

کار نیکوی انفاق و کمک به بیماران موهبتی است که خداوند بزرگ هر کسی را نصیب نخواهد کرد. آنان که با روح بلند و مناعت طبع، با دل پر محبت و دستانی گشاده و بخشنده، همنوعان خود را چون خود دوست دارند و شیرینی و طمع خوش زندگی را برای دیگران نیز آرزو دارند. اینان به یقین در پیشگاه حق تعالی عزیز و گرامی اند و از بهترین پاداش برخوردارند. اینجانب برخود فرض دانسته از حسن التفات عمل نیکوی سرکار خانم نادره ابراهیمی و جناب آقای مهندس نوخنجی(دبیرانجمن خیرین مقیم تهران) به همراه گروه شان که تامین دارو و مواد غذایی بیماران pku استان خراسان جنوبی  را به عهده گرفته اند تقدیر و تشکر نمایم و از آن کریم دانا و بینا، خیر دنیا و آخرت شما نیکوکاران ارجمند را مسالت می نمایم.

1400/06/13