به گزارش روابط عمومی معاونت درمان خانم راغبی کارشناس مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه در خصوص رژیم غذایی مناسب بیمار مبتلا به ویروس کرونا گفت: وقتی فرد مبتلا به بیماری کرونا می شود به دلیل شرایط بیماری که با تب و بی اشتهایی همراه است توصیه می شود مایعات به میزان کافی ترجیحا از مایعات گرم مثل چای، دمنوش، قهوه رقیق، همچنین مصرف مایعات به صورت انواع سوپ ها استفاده شود.
وی در ادامه افزود: هنگام بیماری ضروری است پروتئین، کالری و انرژی مورد نیاز بیمار را تامین کنیم. لذا توصیه می شود بیمار در تعداد وعده های بیشتر با حجم کمتر غذا میل کند. همچنین انواع سوپ ها که شامل غلات، گوشت هایی نظیر سینه مرغ و ترجیحا گوشت هایی که بتواند نیاز پروتئین بدن را تامین کند و انواع سبزیجات در سوپ بیمار استفاده شود همینطور سوپ را میتوانیم با چاشنی هایی نظیر لیمو ترش که خود می تواند به بهبودی بیمار کمک کند در وعده های متفاوت استفاده نمود.
کارشناس مسئول تغدیه معاونت درمان بیان داشت : برای تامین کالری مورد نیاز بیمار باید از روغن هایی نظیر روغن زیتون، روغن کانالا که حاوی امگا 3 یا امگا 9 می باشد به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی حتما در رژیم غذایی فرد بیمار استفاده شود.همچنین مصرف انواع مغز ها نظیر پسته، بادام، گردو به صورت میان وعده در وعده های غذایی و هم در رژیم غذایی ماست بیمار یک یا دو قاشق پوره انواع مغز ها توصیه می شود.