دکتر احمدی//عملکرد معاونت درمان دانشگاه طی یک هفته اخیر

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه؛ دکتر احمدی معاون درمان دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین (ع) از اقدامات یک هفته اخیر در این معاونت خبر داد و گفت: در هفته ای که گذشت با پیگیری های انجام شده دستگاه ماموگرافی بیمارستان حضرت رسول شهرستان فردوس نصب، راه اندازی و شروع به کار کرده است. افتتاح اولین جلسه هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان بیرجند که به طور همزمان در سراسر کشور بود برگزار شد و همچنین در هفته گذشته با توجه به پیک پنجم کرونا و افزایش تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی، بازدیدی توسط اینجانب و دکتر ارجمندی مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی از بخش عفونی و کرونا بیمارستان ولیعصر(عج) در دو روز مختلف انجام شد و از نزدیک روند بستری و درمان بیماران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه در ادامه افزود: دومین کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادران باردار سال جاری با حضور رئیس دانشگاه برگزار گردید، همچنین نزدیک به 40 ساعت بازدید از بیمارستانها، مطب ها، آزمایشگاهها و ... سطح استان توسط کارشناسان این معاونت انجام شده و این معاونت در نظر دارد طبق برنامه از تمامی از بیمارستانها، مطب ها، آزمایشگاهها ، کلنیک ها و ...در همه شهرستانهای استان بازدید نماید.

دکتر احمدی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش  از مردم عزیز تقاضا داریم پروتکل های بهداشتی را با دقت رعایت کنند تا به کمک یکدیگر بتوانیم از شیوع هر چه بیشتر این بیماری جلوگیری و میزان سرایت و انتقال ویروس را کاهش دهیم

1400/05/24