دکتر احمدی در پیامی فرا رسیدن یکم شهریورماه روز پزشک را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دکتر احمدی معاون درمان در پیامی ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت یکم شهریور ماه روز پزشک را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

جامعه ی پزشکی کشور بر خود می بالد که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت  به پشتوانه ی توانایی و دانایی توشه گرفته از عِرق ملّی و میهنی در سودای تامین سلامت انسانها همت خویش را به کار گرفته اند و مجدانه تلاش می نمایند.

با فرا رسیدن زادروز دانشمند و طبیب برجسته ایرانی، حکیم ابو علی سینا و روز پر بار و ماندگار پزشک ضمن گرامیداشت ایام ماه  محرم  و یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت این روز باشکوه را به جامعه پزشکی کشور به ویژه همکاران گرانقدر  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند که  این روزها در خط   مقدم  مبارزه با ویروس کرونا، رسالت و تعهد سنگینی در قبال سلامت جامعه بر عهده دارند و در این راه جان و زندگی خود را نیز در کف اخلاص گذاشته‌اند،  تبریک عرض می نمایم.

از درگاه خداوند منان دوام عزت و سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار در راستای دستیابی به اهداف عالیه بهداشتی درمانی، ارتقای کیفیت زندگی و نشاط ملت شریف ایران و توسعه پایدار جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم.

1400/06/01