دکتر احمدی//در اولین روز از هفته دولت مرکز درمان ناباروری و نازائی رویش تکمیل شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه؛ صبح امروز سه شنبه دوم شهریور ماه همزمان با اولین روز از هفته دولت، مرکز درمان ناباروری و نازائی رویش، تکمیل و آماده ارائه خدمات بیشتر به هم استانی های عزیز می باشد.

دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: در اولین روز از هفته دولت شاهد تکمیل شدن چرخه ی درمان ناباروری در استان هستیم. این مرکز در سال 1397 افتتاح و تاکنون به خاطر کمبود نیروهای تخصصی و همچنین بعضی از تجهیزات پزشکی تخصصی، قسمتی از درمان ناباروری در استان انجام می شد و قسمتی که شامل IVF بود قابل انجام نبود. با پیگیری هایی انجام شده و همچنین تامین تجهیزات پزشکی در سال 1396 که ارزش ریالی آنها در آن زمان 35  میلیارد ریال بوده و با تامین نیروی فوق تخصص درمان ناباروری در استان تجهیزات نیز نصب و راه اندازی شد.

معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه امروز شاهد کامل شدن چرخه درمان ناباروری هستیم افزود: تمام خدمات تشخیصی و درمان های ناباروری که شامل درمان اولیه و درمان IUI  ، IVF است را می توانیم در استان انجام دهیم و این مرکز از یک مرکز سطح 2 به یک مرکز سطح3 که کاملترین مرکز ناباروری است تبدیل شد.

وی بیان داشت: از سال 1397 تاکنون بیش از 2100 پرونده برای زوجین نابارور در این مرکز  تشکیل شده و تحت درمان قرار گرفتند و 111 فرزند تاکنون به لطف خداوند متولد شدند که نتیجه تلاش و زحمات پرسنل بوده است. امیدواریم اکنون که این چرخه درمان ناباروری در استان ما کامل شده بتوانیم ان شاءالله تمام خدمات درمان های ناباروری را ارائه دهیم و زوج های نابارور مجبور نباشند به استان های همجوار مراجعه کنند.

1400/06/02