درخشش تکنسین فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در آزمون دکتری تخصصی (PHD)

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان آقای محمد عظیم محمودی تکنسین فوریت‌های پزشکی شاغل در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه، در آزمون دکتری تخصصی موفق به کسب رتبه اول کشوری گردید.

دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه با اعلام خبر افتخار افرینی ایشان افزود: جناب آقای محمد عظیم محمودی با شرکت در آزمون دکتری تخصصی سلامت در بلایا و فوریت‌ها بحمد الله و با تلاش و پشتکار، موفق به کسب رتبه یک کشوری در دکتری تخصصی سلامت در بلایا و فوریت‌ها گردیده و برای تحصیل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تهران را برگزیده‌اند. شایان ذکر است ایشان با پایه کارشناس پرستاری از سال 1381 در مرکز اورژانس 115 بیرجند آغاز بکار و در سال 1395 موفق به کسب کارشناسی ارشد پرستاری با رتبه یک و واجد استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گردید. ایشان هم اکنون به ‌عنوان مسئول آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوادث دانشگاه و مسئول پایگاه آموزشی مرکز اورژانس مشغول به کار می‌باشند و در کنار فعالیت‌های آموزشی مؤثر و برگزاری کارگاههای آموزشی متعدد در اورژانس 115 موفق به درج دو مقاله ISI، دو مقاله علمی و پژوهشی در مجلات علمی معتبر و چاپ کتاب مدیریت تروما در اورژانس پیش بیمارستانی گردیده اند.

جناب آقای محمد عظیم محمودی نیز در این رابطه عنوان کرد: قبولی و کسب رتبه درخشان در این آزمون را در ابتدا مرهون یاری خداوند و پس از آن دعای خیر مادرم و حمایت‌های ارزشمند همسر و فرزندانم هستم و در کنار آن دعای خیر بیماران در حق ارائه دهندگان خدمات سلامت چرا که کار عملیاتی در اورژانس 115 که همواره به آن افتخار می‌کنم به ‌عنوان اولین خط ارائه مراقبت‌ها به بیماران، نیازمند دانش و مهارت‌های خاصی است که خود موجب انگیزه برای ارتقا دانش و مهارت‌ها و همچنین سبب کسب موفقیت‌ها می‌شود. ضمناً اینجانب پیشنهادی که برای کلیه علاقه‌مندان به تحصیلات تکمیلی دارم این است که علاوه بر فعال بودن در حوزه‌های آموزشی، ضروری است در حوزه‌های پژوهشی نیز ورود کرده و با ارائه پژوهش‌های کاربردی، در توسعه علم هم نقش مؤثرتری داشته باشند.

شایان ذکر است هم اکنون کلیه کارکنان اورژانس شاغل در استان دارای مدرک دانشگاهی در مقاطع مختلف بوده و شرکت در دوره‌های کارشناسی ارشد نیز مورد استقبال ایشان قرار گرفته به نحوی که تعداد 15 نفر از ایشان در مقاطع کارشناسی ارشد پذیرفته یا فارغ‌التحصیل گردیده‌اند.

دکتر حسینی مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز ضمن آرزوی توفیق بیشتر برای ایشان و با تشویق پرسنل به توسعه فردی و کسب مدارج علمی، ارتقاء کارکنان را لازمه تحول و نو آوری در اورژانس پیش بیمارستانی دانست و بر اهمیت توسعه علمی رشته فوریت‌های پزشکی برای ارائه خدمات به‌روز و کارآمد به جامعه تأکید کرد.

1400/07/17