جلسه تودیع و معارفه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان صبح روز شنبه مورخ 1400/09/20 جلسه تودیع و معارفه معاون درمان با حضور ریاست و جمعی از مسولین دانشگاه برگزار گردید، در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و تبریک روز پرستار گفتند پرستاری از شریف ترین شغل های کائنات است.

در ادامه سید محمد موسوی میرزایی از جناب آقای دکتر احمدی معاون درمان سابق دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و گفت در این دو سال اخیر با وجود بیماری کرونا حقاً و انصافا زحمات زیادی دکتر احمدی و ستاد معاونت درمان کشیدند و توانسته ایم به صورت نسبی از شرایط سخت کرونا عبور کنیم .

در ادامه دکتر موسوی بیان داشت: هدف از تغییرات ،تغییر ایدهها و فکرهای جدید است، این تغییرات باعث بروز ایده ها و اندیشه های جدید می شود که با اندیشه های مثبت قبلی همگی باعث تعالی و رشد مجموعه دانشگاه علوم پزشکی میگردد.

در پایان ریاست دانشگاه گفت: بهداشت و درمان یکی از بهترین مجموعه های کشور است چون جوی صمیمی دارد و همه در کنار هم و به پشتوانه همدیگر میتوانیم به آن رسالتی که به عهده ما گذاشته شده است برسیم.

در ادامه جلسه دکتر احمدی معاون درمان سابق دانشگاه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار از ستاد معاونت درمان تقدیر و تشکر کرد و گفت تمام و سعی و تلاش ما در این مدت بر این بود که  بهترین کار را انجام دهیم. تلاشهای بسیار زیادی هم شد ولی این دوران خاص بود هم از نظر پاندمی بیماری کرونا و هم وضعیت اقتصادی کشور که به دلیل تحریم ها مناسب نبود و امکان اینکه تمام برنامه ها خود را عملی کنیم نبود. ولی خوشحالیم  که توانستیم با همه این مشکلات بهترین کار را انجام دهیم و در این زمینه موفق هم بودیم.

جلال احمدی در پایان از همه تقدیر و تشکر کرد و گفت دراین دوران اگه حرفی سخنی بوده که باعث رنجش کسی شده عذرخواهی میکنم و برای تمامی مدیران آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.

در ادامه جلسه دکتر اسماعیلی معاون درمان دانشگاه از اعتماد ریاست دانشگاه تشکر کرد و گفت همه این پیشرفت های که امروز در دانشگاه میبینم حاصل زحمات و مدیران و روسای سالیان گذشته هست.

معاون درمان در ادامه از برنامه های خود گفت که هسته اصلی رضایت مندی و انتظار مردم از ساختار دانشگاهها در حوزه درمان است و از نظر من بیمارستانها از حساس ترین دستگاههای اجرایی می باشد که بصورت شبانه روزی و بدون هیچ گونه محدودیتی در حال ارائه خدمات به تمامی مردم هستند. یکی از مباحثی که در مجموعه معاونت درمان مغفول مانده و کمتر مورد توجه قرار گرفته است بحث اقتصاد درمان می باشد که با حداقل نیروی انسانی اداره میگردد و نیازمند توجه ارتقاء و تحول اساسی می باشد زیرا مدیریت درآمد-هزینه و بهره وری در بیمارستانها از موضوعات اساسی و کلیدی در ساختار درمان می باشد. مورد دوم دارای اهمیت توجه به نیاز سنجی و مدیریت منابع انسانی در بیمارستانهای استان با رهبری و هدایت در حوزه معاونت درمان است که مغفول مانده. و مبحث بعدی که باید مورد توجه مدیریتی واقع گردد احساس رضایتمندی و بهروی بهتر از منابع انسانی توسط استفاده از منابع در جهت رفاه پرسنلی است چرا که با حداقل هزینه در این حوزه بیشترین رضایتمندی حاصل گردد.

1400/09/21