شناسایی و تعطیلی دو مرکز ارائه خدمات طب سنتی غیر مجاز توسط واحد نظارت بردرمان شبکه های فردوس و نهبندان
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در طی هفته گذشته در بازدید مشترک توسط کارشناسان نظارت به همراه نماینده پلیس اماکن در شهرستانهای فردوس و نهبندان از چند مرکز غیر مجاز در امور پزشکی انجام شد .در این بازدید دو مرکز غیر مجاز ارائه خدمات طب سنتی که مبادرت به ویزیت, مشاوره ,تجویزداروهای گیاهی و خدمات طب سنتی از قبیل :حجامت و بادکش, زالو درمانی ارائه می شد به عنوان یک مرکز غیر مجاز و تهدید علیه بهداشت عمومی و سلامت جامعه تشخیص داده شد .پس از صورتجلسه و تشکیل پرونده محل فوق تعطیل گردید و پرونده جهت رسیدگی قضایی ارسال گردید.

1401/05/09